Το καλάθι σας είναι άδειο. 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Όνομα χρήστη
Κωδικός *
Απομνημόνευση χρήστη

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα
Όνομα χρήστη
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Γνωρίστε μας

Ποιοί είμαστε

To electromotive ξεκίνησε την πορεία του στις αρχές του 2001 στο κέντρο της Αργυρούπολης και γρήγορα αναπτύχθηκε στο χώρο του ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, εξυπηρετώντας το κοινό των κοντινών περιοχών και την ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων της πρωτεύουσας.

Μέσα στα 3 πρώτα χρόνια, επεκταθήκαμε από το χώρο της οικίας και του γραφείου, στο αυτοκίνητο, στο σκάφος και στο ταξίδι, προσφέροντας λύσεις για μια ευχάριστη εμπειρία ήχου, ενέργειας και εικόνας. Με επίκεντρο το ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό υλικό, τα αναλώσιμα είδη εμπλουτίστηκαν με αξεσουάρ και ολοκληρωμένα συστήματα (π.χ. δορυφορικά, ηχοσυστήματα κ.ά.). Οι πρώτες διακρίσεις δεν άργησαν να φανούν… μέσα στην πρώτη 5ετία λειτουργίας, η συμμετοχή του electromotive σε διαγωνισμούς ηχοσυστημάτων στέφθηκε με σημαντικές επιτυχίες τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και έντασης ήχου.

Η πορεία μας

Η δυναμική πορεία στο χώρο, οι συνεργασίες μας, η προσωπική και άμεση εξυπηρέτηση βρήκαν εφαρμογή και στο διαδικτυακό μας κατάστημα που εγκαινιάστηκε το 2008.  Περισσότερες αγορές από τους υφιστάμενους πελάτες, και νέες αγορές από ακόμα περισσότερους, επαφές και γνωριμίες ανέδειξαν το «χαμόγελό μας» σε βασικό παράγοντα επιτυχίας και μέσα από μερικά «κλικ»! Έτσι, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα του electromotive έγιναν γνωστά πέρα από τα νότια προάστια και την Αθήνα, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Φτάσαμε μαζί ως εδώ γιατί απλά θέλουμε να σας «ακούμε» και να παραδώσουμε με ταχύτητα τα προϊόντα που μας ζητάτε.

Ακολουθώντας τη λογική που διέπει τη λειτουργία μας, η τεχνολογία και η τελειότητα συνεχίζουν να συνδυάζονται «σε μία βόλτα» τόσο στο κατάστημά μας όσο και στο e-shop. Στη «βόλτα» αυτή, σας συνοδεύουμε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση για να σας εξυπηρετήσουμε, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να προσφέρουμε σχετική τεχνική υποστήριξη, όπου αυτό απαιτείται.

Ο Στόχος μας

Το electromotive συνεχίζει να ταξιδεύει και να επεκτείνεται με οδηγό την προτίμησή σας, την άμεση επαφή μαζί σας, με στόχο τη δική σας εξυπηρέτηση, πιστοί στο όραμά μας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι !

Σας προσκαλούμε να ζήσετε την e-μπειρία μαζί μας.. καλή περιήγηση!

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google Bookmarks
/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=102